Nog altijd in onze gedachten, het gemis blijft. We raden iedereen aan die dat nog niet gedaan heeft om in ieder geval de gedichten 'Hope' en 'Today' te lezen. In het engels, maar ze verwoorden heel goed hoe we ons voelen.
    De foto's moeten nog steeds bijgewerkt worden en daar hopen we snel
    een begin mee te maken. Dan laten we dat weer weten via deze pagina.

1 april 2007 om 01.30 uur is onze kanjer vredig en omringd door mensen die hem liefhebben overleden. Nooit meer pijn, nooit meer naar het ziekenhuis.
Bailey heeft niet gekregen wat hij verdiende, maar hij heeft nu in ieder geval wel de rust die hij na bijna 2 jaar vechten zo hard kan gebruiken.
6 april 2007 hebben we afscheid genomen.
Bailey zoals hij was. Altijd vrolijk en in voor een geintje.
Dit was in januari in het MMC-V tijdens een controle.
Wilt u iets geven, dan graag een gift op giro 2183177 tnv B. Hofmeester, Luyksgestel
Alle giften van de uitvaart en andere giften zullen op Bailey's rekening gestort worden. Deze rekening zal omgezet worden naar een fonds van waaruit we een nog nader te bepalen goed doel (of doelen) zullen steunen.
Wij vermoeden dat dit géén zeer bekende al flink gesponsorde doelen zullen worden, maar eerder een onbekender doel of een eenmalige donatie voor bepaalde aparatuur (zoals DigiBeter).
Wilt u uw gedachten (behalve in het gastenboek) ook op papier zetten of de gelegenheid aangrijpen iets te tekenen of zo wat niet op het gastenboek kan, dan kunt u onderstaand gedachtenkaartje downloaden en uitprinten op 12,5 x 12,5 cm.
Dit vervolgens opsturen en dan komt het bij de verzameling.